Tour door Noord-Holland

Gisteren ben ik met met mijn peettante en oom op stap geweest. We hebben een tour door Noord-Holland gemaakt. 

Rond tien over half zeven werd ik wakker en ging ik me aankleden. Om negen uur kwamen mijn peettante en mijn oom mij ophalen. Ze gingen eerst koffie drinken en om tien over half tien vertrokken we.

De eerste bestemming was Naarden vesting. We hebben eerst op de stervormige muur gelopen en daarna zijn we het stadje gaan bekijken. Ook hebben we er wat gedronken. Daarna zijn we bij een brug daar gaan kijken en zijn we toen in de auto gestapt. Op naar de volgende bestemming.

De Zaanse Schans was de tweede bestemming. We hebben daar geluncht. Na de lunch zijn we naar de molens wezen kijken. De Zaanse Schans is wereldberoemd dus we hoorden vele vreemde talen voorbij komen. Er waren vooral Chinezen.

Volendam was bestemming nummer drie. Daar heb ik me in kostuum laten fotograferen en hebben we ook wat gedronken. Ook hebben we wat rondgelopen en ook foto’s gemaakt. Vooral van de schepen. 

De laatste bestemming van de dag was Spakenburg. We hebben rond de haven gelopen en zijn daarna bij een restaurant neergestreken. We hadden eten besteld en toen moest we heel lang wachten. Eerst kregen we de tomatensoep die we besteld hadden. We moesten ook op de lepel wachtenToen we daarmee klaar waren, zaten we heel lang te wachten op het hoofdgerecht. Om kwart over zeven hadden we er genoeg van en hebben we betaald en zijn vertrokken. We zijn toen naar een Macdonald’s gegaan.

Na de Macdonald’s zijn we naar huis gegaan en daar nog met de oom nog de voetbalwedstrijd gekeken. Daarna zijn zij naar huis gegaan en was ik erg blij om naar mijn bed te gaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s