Dynamische MRI

Inmiddels zijn we een maand verder. Het spoelen met het Peristeen gaat beter. Krijg er meer en meer ervaring mee. Ik ben heel vaak schoon op een paar ongelukjes na.
Het Radboud en Hoogland houden in de gaten hoe het met het spoelen gaat. Op 19 augustus werd ik gebeld door mijn kinderchirurg, om te kijken hoe het gaat en wat de verdere behandelmogelijkheden zijn. Zij stelde een dynamische MRI voor. Een dynamische MRI is een vorm van MRI waarbij heel goed naar de weefsels gekeken kan worden. Mijn kinderchirurg wil namelijk weten, wat de status van mijn pouch is.
Ik vond het goed en zij heeft hem aangevraagd. Nu staat hij gepland op 22 september. Omdat ik al een keer eerder een MRI heb gehad, heb ik al mijn favoriete muziek op een stickje gezet en wil het op een CD gaan branden. Zo’n MRI apparaat maakt namelijk ongelofelijk veel herrie en de vorige keer had ik tijdens de vorige procedure radio Veronica aan.
De wondroos is inmiddels volledig genezen. Nu ben ik onder behandeling bij mijn huisarts voor kalknagels en krijg daarvoor een heftig medicijn, wat ik moet slikken. Op 2 september moet ik terug naar de huisarts voor de kalknagels.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s