Maart 2016

Het is inmiddels 2016. Ondertussen is er heel veel gebeurd. Ik heb een project bij Breed gedaan. Bij dat project heb ik verschillende werkzaamheden gedaan. Hiermee gaat het UWV (ik heb een Wajong) wat mee proberen te doen.
In dezelfde tijd ben ik ook met de vavo begonnen om mijzelf wat meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt. Ik volg nu Nederlands en wiskunde a. Ik heb nog geen toetsdruk omdat ik midden in het jaar ben ingestroomd. En ik zou dan enorm veel in moeten halen omdat ik vrij lang niet meer naar school ben geweest. En dat zou teveel worden.
Ik heb ook de gitaar opgepakt en heb ook mijn eerste gitaar gekocht. Het is een westerngitaar. De hoofdkleur is blauw. Bij de randen is het zwart. Er loopt nog een wit lijntje om de kast heen. De gitaar is van het merk Phoenix.
Momenteel ben ik ‘Nothing else matters’ van Metallica aan het leren. Ik heb net de intro geleerd en nu is het vooral oefenen geblazen met het overpakken van de akkoorden. Deze moeten namelijk klaarstaan op de tel waarop ze gespeeld moeten worden. Voor een beginnende gitarist kan dit nog best lastig zijn omdat ze het gevoel in de vingers nog moeten ontwikkelen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s